Devoratoarele de inimi din zodiac. Îți frâng inima, fără pic de remușcare!

23 Mai 2019
Devoratoarele de inimi din zodiac. Îți frâng inima, fără pic de remușcare!
Devoratoarele de inimi din zodiac. Îți frâng inima, fără pic de remușcare!

Când vine vorba de arta seducţiei, sunt femei cărora pur şi simplu nu le poţi rezista. Aura lor magică te atrage şi te face să uiţi de orice altceva. Vrei să fii mereu în preajma lor şi cuceresc pe oricine cu felul lor de a fi. Totuşi, pentru binele tău, ar fi bine să stai departe de ele şi să nu pici în capcana lor. Îţi vor frânge inima cu aceeaşi uşurinţă cu care te seduc.

Iată care sunt devoratoarele de inimi din zodiac:

Nativele Berbec stârnesc admiraţia tuturorPuternică și atrăgătoare, nativa Berbec îi vrăjește întotdeauna pe cei din jurul ei. Este elegantă, manierată şi lasă o impresie bună peste tot pe unde merge. Femeile o admiră din tot sufletul sau o invidiază, nu există cale de mijloc. Bărbaţii sunt însă fermecaţi de frumusețea și de inteligența ei. Poate purta discuţii pe teme variate şi nu se abate de la drumul ei. Determinarea ei atrage mulți bărbați şi nimeni nu se plictisește preajma ei. Nu încerca să o minţi, deoarece dacă va afla, va dispărea din viaţa ta pentru totdeauna. Vei rămâne veşnic îndrăgostit de ea, dar nu vei avea nicio şansă să reintri în graţiile ei.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?