Au găsit un deţinut mort în celula lui.Gardienii au verificat camera, au ÎNCREMENIT ce-au descoperit

31 Mai 2018

Judson Cunha Evangelista, un prizonier brazilian, a fost găsit mort în celula lui. Deţinutul era încarcerat singur, astfel că nu s-a aflat imediat cauza morţii. Galeria Foto.

Totuşi, după câteva zile, a venit şi raportul autopsiei: condamnatul la închisoare murise după ce se sufocase. Dar cum? Nu erau indicii că bărbatul s-ar fi sinucis, iar o crimă ieşea din discuţie. Gardienii au verificat celula victimei, practic au căutat în fiecare colţişor. Ce au găsit i-a lăsat fără cuvinte: un tunel lung de 70 metri, care ducea în afara închisorii.

Poliţia a pus lucrurile cap la cap şi a aflat adevărul: deţinutul săpase un tunel ca să evadeze, a vrut să-şi ducă planul la capăt, dar în seara marii "lovituri" ceva a mers prost. Omul se sufocase sub pământ, a rămas fără aer, s-a întors în celulă cu ultimele suflări ca să-şi salveze viaţa, dar minutele în care creierul a fost privat de oxigen i-au fost fatale, astfel că deţinutul a murit în patul din celulă.

Cum arată tuneul săpat de deţinut, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?