Detaliul incredibil pe care o turistă l-a descoperit în pozele făcute la Roma. Ce se vede în fundal

30 Octombrie 2019
Alycia Savard-Ouellet
Alycia Savard-Ouellet
Alycia Savard-Ouellet Alycia Savard-Ouellet Alycia Savard-Ouellet

O turistă din Canada a descoperit în pozele făcute în vacanța din Italia un detaliu absolut fabulos.

Când canadianca s-a întors acasă din vacanța de două săptămâni petrecută în Italia, a descoperit un lucru incredibil în fotografiile făcute la celebra Fontana di Trevi din Roma, potrivit Mirror.co.uk.

Alycia Savard-Ouellet a ținut să viziteze în ultimele zile din concediul italian celebra fântână a îndrăgostiților din Roma.

Tânăra de 19 ani a fost contrariată, când îi prezenta fotografiile mamei sale, să constate că în fundalul pozelor a surprins un "moment magic", cu totul neașteptat.

După cum se vede în imaginile de mai jos, un tânăr îi cere mâna prietenei sale, care este fericită și acceptă. Cei doi se sărută în următoare poză. Tânăra a făcut public cazul și acum îi caută pe cei doi îndrăgostiți.Fontana di Trevi este cea mai cunoscută și probabil cea mai frumoasa fântână arteziană din Roma. Apa de pe fundul fântânii reprezinta marea. Legenda spune că cel ce aruncă o monedă în apa se va întoarce la Roma. Această monedă trebuie aruncată peste umăr, cu spatele la fântână.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?