Detalii din culise. Ce face Gheorghe Dincă în arestul Poliţiei

24 August 2019

Când nu este la locuința sa din Caracal, pentru a fi prezent la perchezițiile făcute de anchetatori în "casa groazei", Gheorghe Dincă urmărește, din arestul Poliției Slatina, știrile și emisiunile în care se vorbește despre el și crimele pe care susține că le-a comis, conform Libertatea.

Gheorghe Dincă, cel care a susţinut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu, pe care a răpit-o în iulie, și pe Luiza Melencu, dispărută din aprilie, este foarte interesat de tot ce se scrie în presă și se vorbește în emisiunile și în dezbaterile de la televiziuni despre el și despre stadiul anchetei din dosarul în care este acuzat de omor, viol și trafic de miniori.

Gheorghe Dincă a cerut conducerii arestului Poliției Slatina să îi asigure accesul la un televizor, dar și să primească zilnic ziare, în celula în care, spun surse judiciare, stă singur.

“Cât permite programul arestului, Dincă stă la televizor și urmărește fiecare emisiune, fiecare știre, fiecare dezbatere care are legătură cu cazul Caracal în care e cercetat”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
CE NE INTERESEAZA!
24 Aug 18:10
PE NOI NU NE INTERESEAZA CE FACE PSIHOPATUL PUS LA INAINTARE, PE NOI NE INTERSEAZA CEI CARE AU PRIMIT TELEFONUL LA 112 SI NU AU TRIMIS AMBULANTA, AU AVUT NUMARUL DE TELEFON AL PSIHOPATULUI DAR S-AU DUS LA ADRESE GRESITE , L-AU DUS PA TATAL FETEI SI AU SPART USI LA ADRESE GRESITE....IAR CAND S-AU DUS LA ADRESA CORECTA....NU L-AU DUS PE TATAL FETEI SI AU ASTEPTAT....19 ORE....
CE FAC TOTI ACESTI INDIVIZI CARE AU FAVORIZAT INFRACTORUL....ACEST LUCRU NE INTERESEAZA FOARTE TARE!
Răspunde
0 0
Cioooma Rosssie !!!
24 Aug 14:34
Conditii pentru votantii kaghebeului ... nu conteaza ca a facut cel putin 2 CRIME (a luat viata unor copii), nu conteaza ca MINTE, nu cionteaza ca legile si modul actual de organizare si reactie al structurilor statului IL FAVORIZEAZA ! Domnul jordika sau toderica si madam girboveanu sa propuna ANCHETAREA VICTEMELOR care si-au permis sa faca ''plingeri'' impotriva acestor descreierati ... celula de baza a societatii si partidului trebuie PROTEJATA...
Răspunde
0 0
Durlă
24 Aug 12:41
Dincă se masturbează.
Răspunde
0 0
Chira M.
24 Aug 11:46
Aici a ajuns justritia banditului flausat si a ciumei rosii!
Răspunde
0 0
Kosti Movileanu
24 Aug 11:44
Nu ar trebui să aibă acest drept. Astfel mintea lui criminală își face scenarii despre cum să mintă în continuare anchetatorii, presa și opinia publică. Văzând incompetența anchetatorilor, se poate răzgândi în a recunoaște adevărul și în legătură cu celelalte victime sau cu posibila rețea interlopă. Ar trebui să fie ținut într-o celulă goală cu pat toaletă și patru pereți să aibă timp de meditare la ce a făcut. Și să i se dea mâncare ca în spitalele românești. Vrea mâncare mai bună sau acces la televizor (pe discovery sau muzică, în nici un caz pe știri cu cazul caracal!), să dea detalii despre celelalte crime și despre complicii din rețea inclusiv polițiști sau procurori sau politicieni. Prea multe drepturi pentru un criminal de teapa lui. Drepturile omului? Dar drepturile victimelor unde sunt? El nu ar trebui luat de fiecare dată la cercetări să fie de față ci poate doar când s-a descoperit ceva important sau vrea să facă o reconstituire. Mi-l și imaginez acolo stând cu zâmbetul lui malefic, jucând CALD RECE cu anchetatorii, râzând de lenea și incompetența lor. Rușine DIICOT România, ca la noi la nimeni. O să ajungeți în cărțile de criminalistică din toată lumea la rubrica AȘA NU.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?