Descoperire uriaşă făcută de poliţişti de frontieră

5 Octombrie 2016

Polițiștii de frontieră constănțeni au confiscat aproximativ 1000 kilograme de moluște din specia rapană, pe care șase bărbați, trei cetățeni români și trei bulgari, le pescuiseră din Marea Neagră fără a îndeplini condițiile legale.

În data 04.10.2016, în jurul orei 11.40, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia, aflați în misiune cu o ambarcațiune pe Marea Neagră, au efectuat controlul unei ambarcațiuni înmatriculate în România, care desfășura activități de pescuit, la 2 mile marine travers de localitatea Schitu. La bordul navei se aflau șase bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 42 de ani, trei cetățeni bulgari și trei cetățeni români.

În urma controlului documentelor prezentate, a rezultat faptul că datele menționate în licența pentru activități de pescuit nu sunt reale, iar ambarcațiunea utilizată nu este destinată activităților de pescuit.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au descoperit în ambarcațiune cantitatea de aproximativ 1.000 kilograme de rapană, care a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil conform procedurilor legale.





Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?