Descoperire uriașă. O injecție ar putea trata cancerul

15 Mai 2019

Un medic australian ar putea salva omenirea. Cel puțin așa arată descoperirea făcută de el. Mai exact, cancerul ar putea fi tratat cu o simplă injecție. 

Tratamentul implică injectarea de celule modificate care au ca țintă celulele canceroase. Injectarea celuleor modificate arată o rată de recuperare de 70-80%. 

Dr. Ken Micklethwaite spune că noul tratament utilizează celulele imune modificate, numite celule CAR T, care caută celulele canceroase pe care sistemul nu le poate detecta, și le distruge.

Tratamentul constă într-o singură injecție de celule modificate, o diferență uriașă față de tratamentele tradiționale de radioterapie și chimioterapie.

Tratamentul a fost utilizat în SUA, cu o rată de succes de 70-80% după aprobarea recentă de către Administrația pentru Alimente și Medicamente.Dr. Micklethwaite și echipa sa din Australia au creat tratamentul pe baza celulelor T CAR, la prețul 10.000 de dolari pe doză.

Primele rezultate se văd la aproximativ o lună de la începerea tratamentului.

Un pacient care a beneficiat de tratament a avut o recuperare remarcabilă.

Până în prezent, tratamentul funcționează numai pe cancerele de sânge, dar este testat și pe alte tipuri de cancer.

 

Mai multe pe DAILYMAIL.co.uk.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?