Descoperire uriașă pentru creștinism. A fost găsit locul în care s-a născut Sf. Petru

9 August 2017

Descoperire uluitoare pentru creștinism. Arheologii susțin că au găsit locul nașterii a trei dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus. 

Specialiștii susțin că au găsit locul în care s-au născut apostolul Petru, fratele său Andrei și apostolul Filip, aproape de Marea Galileei, în nordul Israelului.

Arheologii au căutat probe printre ruinele unui vechi oraș roman, Julias, care a fost construit peste un oraș pescăresc, Bethsaida, potrivit scrierilor istoricului roman Flavius Josephus. Totodată, evanghelitul Ioan susține în scrierile sale că apostolul Petru ar fi originar din acest oraș pescăresc.

”Am descoperit fragmente de ceramică, monede și rămășițele unei băi publice, care dovedește faptul că nu era un sat mic, ci un oraș care ar putea corespunde cu Julias”, a povestit unul dintre arheologii care au participat la căutri, potrivit Dailymail.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?