Au primit un cadou de nuntă cu mesajul "deschideţi-l după 9 ani".Aşa au făcut.Ce era acolo i-a uluit

21 Martie 2019

Kathy şi Brandon Gunn, soţ şi soţie din SUA, au primit la nuntă un cadou mai puţin obişnuit din partea unei mătuşi. Galeria Foto.

Femeia le-a dăruit celor doi o cutie voluminoasă, de care era ataşat un bileţel cu mesajul "să-l deschideţi după 9 ani". Poate surprinzător pentru unii, căci curiozitatea era mare, cuplul a decis să respecte dorinţa rudei. Au luat cutia şi, după nuntă, au depozitat-o într-un colţ al unei debarale.

Anii au trecut, iar Kathy şi Brandon Gunn au şi uitat de cutie. Dar, după 9-10 ani de la debutul mariajului, perioadă în care soţii au făcut şi copii, au regăsit cutia în debara, când au vrut să facă acolo curăţenie. Curioşi, n-au mai stat pe gânduri, şi au deschis cadoul primit de la mătuşă. Ce au găsit în cutie? Două mesaje scrise pe hârtie, câte unul pentru fiecare soţ, o sumă de bani (câteva zeci de dolari), o vază din cristal, două pahare de vin, produse cosmetice, cremă de corp.

Ce era în cutie, în Galeria Foto.

Ideea din spatele cadoului nu o reprezintă lucrurile în sine, ci o lecţie pentru răbdare şi perseverenţă, în sensul că mariajul constă şi în compromisuri, certuri, dar important este să treci peste necazuri alături de soţ. Mătuşa a lăsat instrucţiuni ca obiectele din cadou să fie folosite în momentele mai tensionate din cuplu.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?