Departamentul pentru Luptă Antifraudă, control la CJ Teleorman, unde a fost şef Dragnea

18 Septembrie 2018

Marţi dimineaţă, inspectgori ai Departamentului pentru Luptă Antifraudă au început verificări la Consiliul Judeţean Teleorman, pentru a elucideze circumstanțele și felul în care se presupune că instituția ar fi fraudat fonduri europene.

Departamentul de Luptă Antifraudă, instituție care asigură, sprijină şi coordonează îndeplinirea obligaţiilor ce revin României privind protecţia intereselor financiare ale Uniunii Europene, în conformitate cu prevederile art.325 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene, ar investiga frauda de fonduri europene în proiectarea și implementarea drumurilor județene 506 și 701, potrivit realitateadeteleorman.net.

Contactat telefonic pentru a confirma controlul, președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, a refuzat să răspundă. Toate detaliile le puteţi citi pe realitateadeteleorman.net.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?