Denise Rifai, critici dure la adresa lui Tudorel Toader

23 Martie 2019

Jurnalista Denise Rifai s-a arătat complet deranjată de decizia ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a retrage acreditarea jurnaliștilor Ionela Arcanu, și Ovidiu Oanță. Aceasta a declarat că un astfel de gest este sub nivelul intelectual al lui Tudorel Toader și că el preferă să apere infractorii. Nici premierul Viorica Dăncilă nu a scăpat de criticile jurnalistei.

Redăm schimbul de replici ce a avut loc la Știrile Realitatea TV, prezentate de către Gabi Bălașu:

Denise Rifai: „Domnul ministru pare un tip inteligent, dar nu înțeleg de ce recurge la o astfel de atitudine de om mic și modest intelectual.”

Gabi Bălașu: „Dacă rămânem în acest film, Denise... ne așteptăm să fim trimiși la..”

Denise Rifai: „Nu vreau să mă întrerupi ! Domnul ministru, pe care îl evaluăm ca un intelectual a ales să facă acest gest de om mic, mic, mic. Nu știu de ce e atât de nervos domnul ministru. Ar trebui să-și aducă aminte că e plătit din banii noștri ca să apere statul de drept, nu să pună bocancul pe gâtul Justiției și să-și spele condamnații penal doar pentru că și-or fi propus între ei niște funcții și niște conturi grase, da? Nu de-asta îl plătește statul român, ca să-și bată joc de colegii noștri. Ionela ar trebui să-i lipească pe geam legitimația. Iar Viorica Vasilica vede doar o parte a paharului, nu dorește să ridice pentru Realitatea această sancțiune, doar pentru PRO TV. Nu avem nevoie de acreditarea domniei sale. România nu are nevoie nici de Viorica Dăncilă, nici de Tudorel Toader. Ar trebui să se ia de mână și să plece de acasă acești doi indivizi plătiți din banii noștri ca să apere România. Au ajuns să facă asta în România anului 2019 !” 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Echo homo !Hasthagii trec la lupa politică,psd-isti ?
23 Mar 10:45
Asta va vreau domnule dela ora 10,31,faceti programe politice,le supuneti votului -ca asa poitica de cabinet o dati chit-luati puterea si intruduceti huliganismul politic,ca dl Toader nu vrea.Adică folosirea de expresii obsecene in scris sau verbal ,agresiunea verblă si fizică precun si inventare de fapte minicnoase pentru disreditarea politica ,se pedepseste cu 14 ani de inchisoaare.Credeti ca ar mai refuza dl Tudorel un ziarist ?Eu nu !
Răspunde
0 0
Asigrati buna creste in mas media si luati puterea prin concurs politic,nu cu injurii la demnitari
23 Mar 10:43
Asta va vreau domnule dela ora 10,31,faceti programe politice,le supuneti votului -ca asa poitica de cabinet o dati chit-luati puterea si intruduceti huliganismul politic,ca dl Toader nu vrea.Adică folosirea de expresii obsecene in scris sau verbal ,agresiunea verblă si fizică precun si inventare de fapte minicnoase pentru disreditarea politica ,se pedepseste cu 14 ani de inchisoaare.Credeti ca ar mai refuza dl Tudorel un ziarist ?Eu nu !
Răspunde
0 0
PIROSCA
23 Mar 10:31
Stati linistiti, ca Tudorica si Vasilica au fost si cu siguranta vor mai fi. Va trece insa vremea lor si asta nu va intarzia mult. Important e ca poporul roman sa invete din toate acestea si sa ii starpeasca din stampila pe toti. In frunte cu Drahnea si terminand cu ultimul fsd-ist.
Răspunde
0 0
Si mitocănia-i scrisă în legile neomeniei,bre !
23 Mar 10:00
Dna de la ora impolitetei,nu aveti nevoie de dna Dăncilă nici de dl Tudorel Toader ?Dar ce sunteti anarhistă bre sau gestapoistă ?Demnitarii se aleg după criterii,daca eu as alege ziaristii după merit stiti ce as spune despre multi ?Daca nu ați invatat democratia ,va spun eu ,cine castiga alegerile ,conduce tara.Vreti sa o conduceti voi,ar fi prea frumos,ati introduce huliganismul politic drept politica de stat.Dl Tudorel nu e ministrul hastagilor,ci al drptății.Stiu,voi cei puțini,acceptati ca un om condamnat de un infractor,daca impostorul era cu voi.Ei,dl ministru spune ca orice om are dreptul la reparatie ,ca dreptul la injurături il au multi si nu se rusineaza.Căt priveste acreditarea,sa fim intelesi,pe lângi instituâii de stat sunt acreditati ziaristi sa informeze populatia cu deciziile luate acolo ,gresesc doamnă ?Dacă cineva -si ala nu sunt eu- crede ca acreditarea insemnă dreptul de a insulta un demnitar sau a face presiune apelând la sloganuri de maidan ,ei bine acel intrus trebuie nu apărat de voi,ci exclus din breaslă.Ca procurorii corupti si judecătorii nedrepti.Sta realitatea intr-un om ?Nu,atunci propuneti 3 ziaristi si dl ministru vă acrediteaz unul,Cu studii in familie 7 ani .Criticati,dar cu DEX in fată,ca de maidan m-am săturat,vreau idei nu ura si mitocănie !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?