Declaraţii halucinante ale lui Gregorian Bivolaru, în faţa instanţei. Se compară cu Iisus

22 Februarie 2017
Guru Bivolaru
Guru Bivolaru

La Curtea de Apel Alba Iulia s-a judecat, miercuri, apelul la cererea de rejudecare a procesului în care Gregorian Bivolaru a fost condamnat abuziv pentru o presupusă relație cu o minoră.

Liderul spiritul al grupării MISA a susținut în fața judecătorilor că seamănă cu Iisus, "care a fost persecutat şi crucificat pe nedrept", scrie Mediafax.

”Mă aflu într-o situaţie absolut tragică. Justiţia nu trebuie să fie un izvor de nedreptate, iar în cazul meu a funcţionat într-o direcţie devastatoare. Dosarul a fost deschis la o comandă politică. Mă aflu în situaţia similară cu a lui Iisus care a fost condamnat şi crucificat pe nedrept. Eu consider că e esenţial să amintesc că omul nu este făcut pentru astfel de legi, ci astfel de legi sunt făcute pentru om. Omenia nu trebuie să dispară din justiţie că am avea o justiţie inumană”, a spus, la proces, Gregorian Bivolaru.Acesta a adăugat că pe perioada procesului la care a fost condamnat a avut statutul de azilant, motiv pentru care nu a putut veni în ţară.
Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?