Declaraţia halucinantă a unui preot legată de înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

30 Aprilie 2019
Declaraţia halucinantă a unui preot legată de înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
Declaraţia halucinantă a unui preot legată de înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Moartea lui Răzvan Ciobanu a dat naștere nu numai unor ipoteze legate de ceea ce s-a petrecut cu doar câteva minute înainte de impactul violent, ci și unor controverse legate de slujba de înmormântare.

Este știut faptul că Răzvan Ciobanu nu era atras "de cele sfinte", însă nu ar fi singurul caz, din acest punct de vedere. Foarte mulți oameni nu merg la biserică, preferând să poarte credința în suflet. Răzvan Ciobanu ar fi spus, de mai multe ori, că nu este/nu se simte fiul lui Dumnzeu, iar astfel de declarații – ieșite acum la lumină – i-au deranjat pe unii dintre reprezentanții Bisericii.

Primele indicii privind cauza morții lui Răzvan Ciobanu

"Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare. Răzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiul lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești", a spus preotul pentru huff.ro.

Mama lui Răzvan Ciobanu, în stare de şoc după moartea fiului. Declaraţie emoţionantă
Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vernescu
30 Apr 20:42
SUNT MULTE ASTFEL DE SPECIMENE CARE SE CRED MICI D-ZEI PE PAMANT, ei facand mari deservicii bisericii. Indivizi de acest gen trebuie inlaturati din biserica. Niste hamesiti in sutana, asta sunt.
Răspunde
0 0
Mihai S
30 Apr 18:15
Cel care nu are pacat sa arunce cu piatra.
Chiar daca ar spus ca nu este fiul lui Dumnezeu biserica ar trebui sa oficieze inmormantarea daca familia lui doreste asta.
Biserica nu simte nici o responsabilitate pentru ca unii nu cred? Oare nu exemplul de urmat lasa de dorit?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?