Declarațiile edilului din Alba Iulia legat de incidentele dintr-o creșă, criticate dur

14 August 2019

Reacție dură a vicepreședintelui ANRSC în scandalul legat de incidentele dintr-o creșă din Alba Iulia, unde mai mulți copii erau amenințați, jigniți și umiliți de educatoare. Daniel Zdrânc consideră scandaloasă declarația viceprimarului cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia.

Paul Voicu a încercat cel mai probabil să aplaneze conflictul creat la Creșa nr. 2 din Alba Iulia,” Nu știu dacă comportamentul unor copii este de înger” – a spus Voicu.
Secretarul de stat Daniel Zdrânc a sancționat dur declarația viceprimarului cu atribuții de primar din Alba Iulia
” Încerc mai jos să le spun în registrul pe care îl pricep cel mai bine, celor care văd în fața ochilor
Doar „contracte” pe bani publici:Copilul reprezintă cea mai importantă investiție a noastră și trebuie să îi oferim tot ce este mai bun!
Copilul este o părticică din viitorul omenirii, un înger ce se va transforma în OM! Un om al cărui viitor depinde de noi!” a declarat Zdânc pe o rețea de socializare.

Citiți mai multe pe Realitatea de Alba: https://realitateadealba.net/secretarul-de-stat-daniel-zdranc-taxeaza-critic-declaratiile-edilului-din-alba-iulia-legat-de-incidentele-dintr-o-cresa/Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ce tie nu-ti place
15 Aug 00:49
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! Fiecare ar trebui sa se poarte cu copiii altora asa cum ar vrea ca altii sa se poarte cu copiii lor!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?