De luni, Administrația Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va avea un șef nou

16 Februarie 2019

Pe 15 februarie, ANAF a emis ordinul prin care Lucreţiu Tudor, șeful Administrației Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, a fost schimbat din funcţie. Schimbarea de la Finanțe a provocat un scandal uriaș în PSD Argeș!

De luni, 18 februarie, Administrația Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va avea un șef nou. Dumitru Braia a primit o delegare pentru patru luni şi jumătate, până la data de 30 iunie. Braia este inspector fiscal şi a activat în ultimii ani ca șef Administraţie Adjunct Inspecţie Fiscală Teleorman, scrie Realitatea de Argeș. 

Noul director s-a mai aflat la conducerea Finanţelor în anii 2000. Tot în acea perioadă a fost candidatul PSD la Primăria Piteşti, alegerile fiind însă câştigate de Tudor Pendiuc.

Schimbarea lui Lucrețiu Tudor, din funcţia pe care a ocupat-o timp de un an,  a produs un adevărat scandal între social-democrații argeșeni. Cel mai mare conflict s-a iscat între Cristian Gentea, președintele PSD Pitești, şi liderul PSD Argeș, senatorul Şerban Valeca. Scandalul a rupt organizația în mai multe „părți”.

Totul a plecat după ce, în ianuarie, s-a pus în discuție în Biroul Permanent Județean al PSD Argeș susținerea lui Lucrețiu Tudor la conducerea Finanțelor. Prin rezultatele foarte bune înregistrate de AJFP Argeş, acesta a fost susținut cu unanimitate de voturi de membrii PSD. Organizația a votat într-un fel, biroul permanent a fost de acord, dar tot nu s-a ținut cont. La câteva săptămâni distanță, Tudor a fost înlocuit din funcția de conducere. În locul său a fost numit Dumitru Braia.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Pe ce criterii a fost ''pus'' !!!
17 Feb 05:11
Are nevasta secretara vreunui pulitician local, a pupat dosul parfumat al altuia ? Cind vom vedea si auzi de CONCURSURI !!!? Cind scapam de coruptia pesedista !!!?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?