De fiecare dată când plecați de acasă lăsați afară o linguriță de zahăr. Rezultatul e fantastic

20 Iulie 2018

Nu e neapărat să trăiești în pădure pentru a respecta natura. Din fericire există câteva lucruri simple pe care le poate face oricine pentru bunăstarea mediului.

David Attenborough a luptat toată viața pentru mediul înconjurător. Zoologul britanic este autorul multor cărți și emisiuni TV și vrea să transmită un mesaj foarte important fiecărui om:

“Dacă albinele vor dispărea, omenirea va mai supraviețui 4 ani. Cel mult”.

Sigur David Attenborough nu este primul om care vorbește despre asta, dar mesajul său amintește încă o dată despre această problemă care trebuie tratată cu seriozitate maximă.

David Attenborough vine cu o soluție simplă: luați o linguriță de zahăr, adăugați puțină apă și lăsați-o în curte, grădină sau pur și simplu la balcon! În acest fel veți contribui la salvarea vieții pe pământ!Zoologul afirmă:

“Albinele pot să obosească și să nu mai aibă energie pentru a ajunge la stup, ceea ce poate duce la o moarte lipsită de sens.

Dacă observați o albină sleită de puteri, cea mai simplă soluție este zahăr cu apă! Acest amestec va avea efect energizant asupra insectei epuizate.

Pur și simplu amestecați 2 linguri de zahăr și 1 lingură de apă și puneți amestecul în curte. Și recomandați-le tuturor rudelor, prietenilor și vecinilor să procedeze la fel”.

sursa

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?