De coșmar! Noua Zeelandă arată ca după o catastrofă biblică

24 Aprilie 2017

Un fenomen bizar, ce amintește ce plăgile bilbice, a pus stăpânire pe Noua Zeelandă. Din cauza faptului că arahnidele se adăpostesc din calea apei și umidității, ele se urcă în vârful copacilor, de unde își întind pânzele, pentru a se putea deplasa mai ușor. 

Localnicii Noii Zeelande și Australiei se confruntă cu o invazie de păianjeni, ce a survenit ca efect secundar al recentelor cicloane care au luat cu asalt continentul, în ultimele săptămâni.

Fenomenul este cunoscut sub denumirea „păr de înger”, deși autorii sunt păianjenii înșiși, nicidecum vreo ființă celestă, iar populația este obișnuită cu așa ceva, deoarece fenomenul are loc destul de frecvent. Cu toate acestea, mulți dintre oamenii locului spun că ar prefera să aibă de-a face cu ploi torențiale, în locul „ploilor” cu păianjeni.  Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?