De ce nu este bine să faci sex în ziua de Paşte. Ce s-ar putea întâmpla

6 Aprilie 2018
De ce nu este bine să faci sex în ziua de Paşte. Ce s-ar putea întâmpla
De ce nu este bine să faci sex în ziua de Paşte. Ce s-ar putea întâmpla

Din popor se spune că cei căsătoriți au voie să-și continue viața sexuală și în Post. Cu toate acestea, fețele bisericești susțin că nu e bine să faci sex în ziua de Paște. 

Pe timpul postului, înfrânarea e cuvânt de lege, de la toate cele lumești. Din punct de vedere religios,  în zilele și perioadele de Post, precum și la sărbători și în preajma acestora, e necesară „înfrânarea soților de la împreunare”.

Pe lângă alte pofte sufleteşti şi trupeşti, cuplurilor li se spune că nu e bine să facă sex în ziua de Paște.  Mai mult, cei mai mulți preoți susțin că nu este bine ca partenerii să întreţină relaţii sexule nici în timpul postului. Această perioadă înseamnă pauză de la sex şi apropiere de Dumnezeu prin rugăciune.

Cei care încalcă această regulă vor suferi repercursiuni, cred fețele bisericești.  De multe ori, sexul în timpul postului poate aduce necazuri, sarcini nedorite, naşterea unor copii cu probleme sau posibilitatea de a nu mai face copii, potrivit credinței populare.

Sursa

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?