De ce bărbații încetează să mai fie afectivi după sex? Explicația sexologului

11 Februarie 2019
De ce bărbații încetează să mai fie afectivi după sex? Explicația sexologului
De ce bărbații încetează să mai fie afectivi după sex? Explicația sexologului

Potrivit medicului – sexolog Adrian Sadovnic mereu a existat și va rămâne problema diferențelor de comportament între bărbați și femei, mai ales vizavi de "actul sexual". Iată ce explicații are specialistul.

Ce păţeşti dacă nu faci sex două săptămâni? Răspunsul neaşteptat al sexologului

"Întotdeauna femeile au perceput sexul ca un pas următor după apariția emoțiilor și afecțiunii, și cam mereu bărbații au avut nevoie de sex calitativ și de durată pentru a înțelege dacă pot iubi acea femeie. Așa stau lucrurile deoarece așa funcționează creierul la bărbați! Centrele sexuale la bărbați se află în hipotalamus , glanda neuro-endocrină care este de cca 4-5 ori mai mare în volum și de 10 ori mai sensibilă la TESTOSTERONUL masculin. După ce bărbatul a degajat energia sexuala, a pierdut energie vitală – el are nevoie de a se reîncărca – fenomen manifestat de obicei prin tendința la somn. Și deoarece, înainte și după actul sexual predomină influența nervoasă a emisferei drepte, bărbatul nu este în stare să acorde pe deplin acele emoții, afecțiune și atenție de care are nevoie mereu partenera sa. Înțelegerea acestor adevăruri fiziologice atât de către bărbați, cât și conștientizarea lor de către femei – vor aduce conceptarea, armonia și propuneri constructive pe viitor între cei doi!!!", spune sexologul, potrivit unica.md.

Ce să NU faci imediat după sex. Sub nicio formă!Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?