De câţi bani ai nevoie pentru a fi bogat? Răspunsurile geniale date de copii

10 Octombrie 2015

Yahoo! a făcut recent un experiment inedit. Un reporter a mers în Times Square, New York, şi a adresat copiilor o întrebare simplă: "De câţi bani ai nevoie pentru a fi bogat?".

În vreme ce unii puşti au avansat sume de ordinul miliardelor de dolari, alţii s-au declarat mulţumiţi chiar şi cu cinci dolari.

"Cred că am nevoie de 10.000 de dolari ca să mă simt bogat", a spus un băieţel, în vreme ce o fetiţă a spus că suma "necesară" pentru un astfel de statut ar fi de un milion de dolari. "Aş vrea să am un trilion de dolari, ca să nu fiu nevoită să muncesc, ci doar să mă bucur de viaţă", a explicat o altă fată.

Răspunsul unui băieţel a fost impresionant: "100 de dolari sunt suficienţi ca să fiu bogat, fiindcă poate sunt mulţi oameni în lume care nu au nici măcar atât".

"Am nevoie de 10.000 de dolari ca să fiu bogat, deoarece cu suma asta îţi poţi cumpărat o maşină frumoasă", a apreciat un puşti, în vreme ce un alt "respondent" a spus că ar vrea 15.000 de dolari pentru a-şi achiziţiona o casă.Mai simplu a fost pentru o fetiţă de câţiva anişori, care a explicat că are nevoie doar de "cinci bani" pentru a-şi cumpăra bomboane.

În final, un băiat s-a plâns că i-a dat o mână de ajutor tatălui său, la serviciu, şi nu a fost plătit cu nimic, iar un altul, în schimb, s-a lăudat că a reuşit să adune nu mai puţin de 1.000 de dolari plimbând câinele vecinului, dar şi primind bani cadou de ziua lui de naştere.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?