Darius Vâlcov anunță că există un banc despre el și Dragnea: ”Doi morți în cimitir aud un zgomot..”

16 Iulie 2018

Darius Vâlcov, consilierul condamnat al premierului Viorica Dăncilă, a vorbit pentru prima dată despre scandalul tablourilor care le-ar fi ascuns în cimitir. Acesta a negat cu vehemență acest episod și a declarat că va fi achitat în acest caz. Totodată, Vâlcov a mai spus că există și bancuri pe seama sa.

”Nici nu știu cum să vă răspund. Ar fi varianta să glumim dacă am avut picturi ascunse în cimitir. După ce voi fi achitat, cred că cineva ar fi interesat să afle adevărul. Nu s-a pus niciodată problema de așa ceva. Am râs și atunci și râd și acum pentru că știu că nu este adevărat ce s-a spus despre mine. Știu că voi fi achitat (...) E dureros. E un lucru pe care nu-l doresc nimănui, nici prietenilor, nici dușmanilor”, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.

Ulterior, Darius Vilcov a declarat că există un banc sinistru despre el și tablourile din cimitir care ar fi fost spus chiar în biroul unui procuror:

”Să vă spun bancul:

 - Doi morți, într-un cimitir, la ora 6 dimineața, aud un zgomot. 
- Ce se întamplă, ce se întâmplă?
- Stai, măi, liniștit că este Vâlcov care își îngroapă tablourile!
- Ah, ce m-am speriat, credeam că este Dragnea să ne ia la vot”

Subiecte pe aceeași temă



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?