Speriată de reacţiile din PSD, Dăncilă revine : Am spus că votez la referendum, nu şi cum

22 Mai 2019

Speriată de reacţiile din PSD, după anunţul că va vota şi la referendumul convocat de preşedintele ţării, Viorica Dăncilă a revenit cu precizări: "am spus că merg la referendum, nu şi cum voi vota," a declarat premierul, într-o intervenţie telefonică, la un post TV. 

„Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota, pentru că acest lucru îl vom stabili în cadrul partidului. Sunt un om care respectă partidul, respect linia partidului, iar modul în care voi vota, va fi conform acestei linii”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Dăncilă a invocat nevoia de a consulta partidul şi când a venit vorba de un eventual anunţ al lui Liviu Dragnea privind alegerile prezidenţaile.

"Nu e o rezerva legată de această posibilă candidatură, nu am avut o discuţie legată de acest aspect, nu ştiu opinia lui Liviu Dragnea. Era normal să am o opinie rezervată până când preşedintele partidului face anunţul. Eu cred că Liviu Dragnea va avea o discuţie cu membrii Comitetului Executiv, pentru că toate deciziile le-am luat în interiorul partidului (...) cred că va discuta cu noi toţi şi dumincică seara va face acest anunţ", a afirmat Viorica Dăncilă.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cine se scuză,are musca pe căciulă !
22 May 17:43
Doamna prim ne spune că dl pentru candidatură „Liviu Dragnea va avea o discuţie cu membrii Comitetului Executiv, pentru că toate deciziile le-am luat în interiorul partidului”.Si la referendum nu s-a discutat pozitia ?Afirmatia ca va participa ,insemna ” luati exemplul meu ”?.Nu era mai bine sa spună că urmeaza linia prtidului si atat,pentru ca dl presedinte spune a azi „Că nu va mai desemna un prim ministru de la PSD ”E o incurajare la contre ?Zic si eu, gnduri le dnei prim pot fi optimiste,nu mai au curajul sa mă schimbe ,voi fi contra PSD dar foarte aproape de presedine,care ne asigura ca e cu poprul”
Răspunde
0 0
Biju
22 May 16:50
Dacă Dănciĺă merge la referendum noi de ce nu am face la fel?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?