Dăncilă, replică sfidătoare pentru Dragnea: "Mi-e frică doar de Dumnezeu"

20 Octombrie 2019

Viorica Dăncilă a oferit prima reacție despre faptul că Liviu Dragnea o acuză de unele fraude comise în perioada în care ea era europarlamentar.

"Bine, la șapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează. Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea. Nu mi-aș fi permis să fac așa ceva, iar dacă exista o mai bună informare și oricare dintre europarlamentari pot să confirme acest lucru, nimeni nu poate să redirecționeze banii către un angajat, pentru că aceștia sunt direct direcționați de către Parlamentul European.

Există cinci sau șase firme care pot gestiona această direcționare a fondurilor și întâi achită toate obligațiile către stat și pe urmă merg la cel care beneficiază de acest contrat de angajare cu europarlamentarul. Am toate documentele. Nu îmi este frică. Îmi este frică doar de Dumnezeu și de măsurile împotriva românilor care vor să le ia acești oameni", a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

Întrebată de ce crede că Dragnea a luat mai multe măsuri împotriva ei în ultima perioadă, președintele PSD a spus: "Nu înțeleg de ce toți și-au ales țintă o femeie-premier. Nu înțeleg, dar vreau să le spun tuturor că nu am nicio problemă cu legea, nu mi-e frică de niciun control, nu am încălcat Constituția, așa cum fac alții".
 
Citește mai multe pe Mediafax!
Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai S
20 Oct 22:26
Ce bine ar fi daca ai avea frica de Dumnezeu!
Eu nu cred.
Cel ce are frica de Dumnezeu nu minte.
Răspunde
0 0
Mihai S
20 Oct 22:25
Ce bine ar fi daca ai avea frica de Dumnezeu!
Eu nu cred.
Ce ce are frica de Dumnezeu va-ti nu minte.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?