Dăncilă, la bilanțul Președinției României la Consiliul UE: Românii au de ce se mândri

8 Martie 2019
Dăncilă, la bilanțul Președinției României la Consiliul UE: Românii au de ce se mândri / Foto: Inquam Photos / George Calin
Dăncilă, la bilanțul Președinției României la Consiliul UE: Românii au de ce se mândri / Foto: Inquam Photos / George Calin

Premierul Viorica Dăncilă face, astăzi, bilanțul rezultatelor obținute de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.

Premierul Viorica Dăncilă prezintă bilanțul rezultatelor obținute de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.

"Guvernul României, miniștrii și reprezentanța permanentă au acționat cu profesionalism și responsabilitate și am obținut, în doar două luni, rezultate pe care alte președinții nu le-au avut într-un mandat întreg. Acest lucru demonstrează cât de nefondate au fost atacurile și previziunile lansate înainte de preluarea acestui mandat, iar cei care le-au făcut au acționat din considerente pur electorale, fără să le pese că România va fi pusă într-o lumină nefavorabilă", a spus premierul Viorica Dăncilă.

"Românii au de ce se mândri. În toate întâlnirile la nivel înalt, România a fost felicitată pentru modul excepțional în care a gestionat dosarele grele aflate pe masa de lucru", a adăugat Dăncilă.

"Am impus un ritm alert al activităților, conștienți că avem de gestionat un număr important de dosare. Având în vedere că în mandatul nostru au loc alegerile europalamentare, am intesificat discuțiile cu PE pentru a închide mai multe dosare", a mai spus Dăncilă.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vlad
08 Mar 13:36
Mai aflam din presa si TV si lucruri bune facute de Romania in mandatul Presedentiei Consiliului Uniunii Europene si pentru care merita din partea romanilor toata recunostiinta noastra !
Este o dovada a profesionalismului celor care concura la gestioanrea probelmelor unele extrem de complicate si care iata ca facem fata !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?