Dăncilă: L-am sunat pe domnul preşedinte. Promisiunea făcută de Ioahannis

6 Februarie 2019

"Sunt aproape 70 de zile de când ministerele Dezvoltării şi Transporturilor îşi desfăşoară activitatea fără miniştri titulari. Vom aborda şi acest subiect (n.r.: la Bruxelles) deoarece pe agenda europeană sunt proiecte care trebuie gestionate de aceste ministere. Îmi este greu să explic de ce preia un dosar un ministru şi a=apoi e preluat de alt ministru. Cred că un ministru titlular trebuia să facă aceste lucruri", a declarat premierul, la România TV.

Viorica Dăncilă spune că l-a sunat pe şeful statului cu o zi înainte de deplasarea de la Bruxelles, unde are întâlniri cu oficialii europeni.

"Am sunat ieri la preşedintele Iohannis, l-am rugat să dea un răspuns pentru portofolii pentru că vin la Bruxelles şi e neplăcut să spun că această criză continuă. Domnul preşedinte a promis că în următoarele zile va da un răspuns. Nu mi-a spus ce răspuns, doar că va da un răspuns", a mai precizat Dăncilă.

Întrebată ce va face dacă va primi din nou un refuz, Viorica Dăncilă a răspuns: "în această situaţie vom avea un Comitet Executiv Naţional şi vedem ce decizie luăm. Trebuie să avem în vedere 2 aspecte: să mergem la CCR sau să găsim o soluţie foarte rapidă, cum vor decide şi membri CEx. Sper să avem parte de înţelepciune şi să se înţeleagă că e o perioadă în care trebuie să dăm dovadă de multă responsabilitate pentru că nu e un joc care să fie agreat şi se reflectă în rezultatele pe anumite domenii".

Preşedintele a respins în mod repetat propunerile de la Dezvoltare şi Transporturi, Mircea Drăghici şi Olguţa Vasilescu, iar premierul a retrimis de fiecare dată aceleaşi nume.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?