Dăncilă îi dă replica lui Dragnea: Când mergi pe o functie știi că și pleci de acolo

22 Mai 2019

Surpriză de proporții! Viorica Dăncilă nu va boicota referendumul. Premierul a spus că duminică va vota atât la alegerile europarlamentare cât şi la referendumul cerut de preşedintele Klaus Iohannis. 

Viorica Dăncilă a declarat că nu va boicota referendumul, deşi mai mulţi social-democraţii au anunțat că nu se vor prezenta la referendum.

,,Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru", a afirmat Dăncilă.

Premierul a adăugat că nu va ceda presiunilor. Va susține remanierea Guvernului, nu restructurarea cabinetului în Parlament.,, Nu îmi este teamă, când mergi pe o functie știi că și pleci de acolo, dar în momentul  in care pleci trebuie  să ai certitudinea că ai facut ce trebuie'', a adăugat Dăncilă.

Dragnea, avertisment extrem pentru Dăncilă: Să nu uite de ce a fost pusă acolo!

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Îi dă presedintele garantii ,bre ?
23 May 05:51
Totul este trecător,chiar si functia de prim ministru.Mai grav decăt scimbarea ,este trădarea,asa ca nu plecarea e problema ,ci modalitatea de a pleca.Mie mi se pare ca va fi rusinoasă ,ca si acelor doi,care se credeu cotoi.Puterea nu se imparte ,ea se exercita unitar,cât timp ete unitate,când intervine lupta si dorințele neîmplinite,apare haosul,dorit de hastagi si mai si de...De cine ?.Aici e vina dlui Dragnea,de unde scoate prim ministri nul si unul,care nu stiu nici meserie nici sa măsoare.Să măsoare lungul nasului.Ce va urma ,dacă presedintele garnteaza sciziune PSD,ca sarcina funamentală.
Răspunde
0 0
Rezistenta
22 May 21:07
vise vise fetele mosului
Răspunde
0 0
Moromete
22 May 18:50
Cu privirea-i blajina, chiar dacă de geografie-i străină, viitoarea președintă a PSD, îi bate șaua lui Dragnea, că nu-l mai prinde o zi de marți in funcție. O Doamne câtă bucurie pe noi să avem parte de mai multe declarații a viitoarei presedinte PSD . Prășădintă-n Europa, pmimministru-n România și prăsădintă-n PSD ..CAPO DEL TUTTI CAPII. Hai Viorica nu te lăsa ..se termina campania și nu mai trebuie să ieși la fugăreală o să schimbi cabinetul 1 cu 2 . Că ești la Hunedoara din Suceava, Priștina, Prișnița sau Coroprișnița nu mai contează atît timp cît cei care te însoțesc știu unde te afli ești ca și salvată. 27 MAI e ZIUA TA CEA MARE vei FI ȘEFA PSD :)))))
Răspunde
0 0
Mihalache
22 May 18:10
Ceausescu nu se dădea plecat din funcția de președinte. A trebuit să fie luat pe sus cu tot cu coșciug ca postul respectiv să fie vacant.
Răspunde
0 0
Planul secret
22 May 15:22
Eu cred că știe si ea ca nu prea o duce capu.. Dar.... Poate trage de timp cu legile justiției ca să poată fii dragnea închis. Și După aia pleacă și ea... Și cred ca astea le v om vedea pe 27 mai.
Răspunde
0 0
Amalia
22 May 14:32
Trebuie să recunoaștem, răspunsul e inteligent ! Felicitări! Prin răspunsul dat se înțelege că nu se lasă șantajata!
Răspunde
0 0
Groza
22 May 12:12
Sa o ajute Dumnezeu sa ia decizi bune pentru Romania.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?