Dăncilă despre corupție:"Este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva"

18 Martie 2019

Un europarlamentar din Luxemburg a povestit cum a explicat Viorica Dăncilă corupția din România. "Nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva".

Frank Engel, europarlamentar luxemburghez, şeful Partidul Creştin Social membru în PPE, a relatat, într-un dialog pentru Ziare.com, că premierul Viorica Dăncilă le-a spus eurodeputaţilor socialişti că „nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva”.

Frank Engel, europarlamentar luxemburghez, şeful Partidul Creştin Social membru în PPE, a povestit, într-un dialog pentru Ziare.com, unul dintre episoadele prim-ministrului Viorica Dăncilă de la Bruxelles. Se întâmpla înainte ca premierul să vorbească în plenul Parlamentului European. 
  
„Să vă povestesc ce a afirmat doamna Dăncilă în faţa grupului socialist. Un deputat socialist din Ungaria mi-a spus foarte amuzat că doamna Dăncilă, înainte de a vorbi în faţa plenului, a venit la grup, iar cei de acolo i-au reproşat problemele legate de corupţie din România. Şi ea a zis că nu e adevărat, nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva. Mi s-a părut extrem de ingenios să vorbeşti de o diferenţă culturală. Practic, aş putea să-mi cumpăr direct o decizie favorabilă în justiţie, dar asta nu ar însemna că sunt corupt sau că aş corupe pe cineva, nu, aş avea un comportament cultural specific”, a povestit acesta. 


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bubicoo
25 Mar 09:10
Fără un tert obiectiv ,ducem păcatu Ofeliei la nesfârsir ! 22 Mar 15:25 - Nu ar fi bine sa pleci inapoi acasa, la moscurva !!!?
Răspunde
0 0
Fără un tert obiectiv ,ducem păcatu Ofeliei la nesfârsir !
22 Mar 15:25
Dl Stefan,ma raliez propunerii pentru referendum.Nu ne-a intrebat nimeni daca vrem in NATO si UE a fost o decizie a dlui Iliescu.Si acum tragem ponoase.Sunt tari împortaante in Europa ,care nu agrează clubul ,și nu pier,chiar prosperă /Elveție,de ex/altele s-au retras de scărbă,noi. prin PNL si presedinte ,zicem ca poetul :„Tot ce face /Îi sade bine/Orice zice /Are haz/Si când râde,mititica /Face gropițe-n obraz”.Am scris aproape disperat,domnilor guvernanti tara asta nu e a dv ,de o lasati bestelită!Vreti casă convingeți Timermmans ,când el are sarcina sa nu creadă ?De ce nu cereti,guvernanti,drptatea la Curtea Europeana,ca si noi stim ce-i statul de drept si la ce ne-a angajat dl Iliescu ?In loc de discutii sterile si aplauzele PNL,mai bine la Curtea Europeana,ca o plătim cu milioane de EU.luati de la gura copiilor români !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?