Dăncilă, despre ancheta derulată la Caracal: ”Nu pot să spun eu dacă sunt sau nu sunt mulțumită”

13 August 2019

Dăncilă planifică o campanie împotriva traficului de persoane.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a anunțat, la Craiova, legat de ancheta derulată în cazul crimelor de la Caracal, că ordonanțele ce privesc situațiile de urgență sunt gata și că, în viitor, va declanșa o campanie împotriva traficului de persoane.

Legat de modul în care decurge ancheta, Dăncilă nu a spus nici că este mulțumită, nici că o nemulțumesc anumite aspecte.

„Ancheta este făcută de DIICOT și nu pot să spun eu dacă sunt sau nu sunt mulțumită. Pentru mine, este important să iau toate măsurile ca cei vinovați să plătească. Este important să aduc, din punct de vedere legislativ, acele elemente astfel încât fie că vorbim de Ministerul Justiției, fie de situațiile de urgență, fie că vorbim de Ministerul Afacerilor de Interne, trebuie să avem aceste reglementări pentru ca astfel de fapte să nu se mai întâmple. Am avut discuții cu MAI, cu Ministerul Justiției, avem deja pregătite ordonanțele de urgență pentru situații de urgență. Am vorbit deja cu domnul Arafat, știți foarte bine că este un grup de lucru în subordinea primului ministru. Pentru mine, este important să demarăm un adevărat război împotriva criminalității”, a declarat Dăncilă.

Aceasta are planificată, pentru viitor, și o campanie împotriva traficului de persoane. Despre perioada când se vor demara efectiv aceste proiecte, în condițiile în care problema traficului de minori și de persoane nu este un element nou, premierul nu a menționat nimic.

Citiți mai multe pe Realitatea de Craiova: https://realitateadecraiova.net/dancila-planifica-o-campanie-impotriva-traficului-de-persoane-despre-ancheta-derulata-la-caracal-nu-poate-spune-daca-este-multumita-sau-nu/Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
14 Aug 06:29
Doamna Dancila ! Pina acum, pareti singura pesoana in functia de prim care actioneaza in interesul statului si al cetateanului si nu in interesul acoperiri situatiilor si faptelor ''sensibile'' care au loc la nivelul autoritatilor si angajatilor statului ! Faptele acestea denota o complicitatea evidenta si de lunga durata intre autoritatile locale si retele de infractori ! Faptele denota multa abjectitate comportamentala la nivelul autoritatilor locale, multe caractere denaturate, multe vicii si obsesii netratate si plasate in functii prea inalte.
Anulati modificarile ciordacesti, si creati modificari eficiente cu ajutorul PROFESIONISTILOR reali, care actioneaza in cimp. Anuleti toate avantajele oferite infractorilor (stergerea cazierului prin ''impacare'', modificarea declaratiei, adica minciuna in declaratii, sa fie pedepsita ca in orice stat normal, militia sa actioneze la sesizare nu la ''plingere'', anchetele sa se faca pe loc nu dupa 100 de ani iar procesul si pedeapsa sa se termine in maxim o saptamina pe baza faptelor si declaratiilor date la fata locului, iar minciuna sa fie pedepsita real nu doar declarativ, ...)
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?