Dăncilă, anunț de ultimă oră despre remanierea guvernamentală

14 August 2019
Viorica Dăncilă
Foto: Inquam Photos / George Calin
Viorica Dăncilă Foto: Inquam Photos / George Calin

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la Suceava, ca o remanierea guvernamentală va avea loc în septembrie și că sunt „miniștri care trebuie să plece”, inclusiv din ALDE, iar PSD va continua guvernarea cu ALDE.

„Noi nu ne dorim sa iasa ALDE de la guvernare, nu ne-am dorit niciodată, dar alegerea este a lor. Ne dorim să rămânem alaturi de ALDE, pentru că România are nevoie de stabilitate și atât PSD, cât și ALDE trebuie să realizeze asta. Am venit împreună cu programul de guvernare și avem aceasta datorie față de români să ne ținem de cuvânt și să facem ce-am promis” a zis premierul.

Totodată, liderul social-democraţilor a arătat că este normal ca această coaliţie care a făcut promisiuni cetăţenilor să ducă la capăt implementarea acestora împreună.

''Am venit împreună cu promisiuni, cu un program de guvernare în faţa cetăţenilor şi împreună trebuie să ducem la capăt implementarea acestor măsuri. Cred că avem această datorie faţă de români ca să ne ţinem de cuvânt şi să facem ceea ce am promis, pentru că aceste promisiuni nu au fost numai ale PSD sau numai ale ALDE, au fost ale coaliţiei. Am venit împreună cu aceste măsuri în faţa românilor'', a mai spus premierul Viorica Dăncilă.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Au mai rămas ministrii de-ai lui Dragnea,bre ?
15 Aug 05:30
Vai,ca Max Weber,imi vine să trag cu pistolul când au cuvintele „ program de guvernare ”.Păi dar n-ati făcut nimic,securitatea decide politic,ea elimină oamenii incomozi,justiția e aservită lor sau clanurilor ,dreptul la un proces echitabil s-a aplicat doar pentru Dragnea,codurile lui bOC se intorc de la CCR,tot mai politizată si ineficientă,care si-a arogat dreptul de guvernare,spunând ce e bine si ce e rău pentru hastagi,firmele străine fac legea in România,fondurile europene se intorc la firmele străine, si asta cu ajutorul DNA,care fac jocuri politice,averea tării,câtă mai e ,nu e ptotejată ci vândută la străinii să decida când să fim prieteni i cu Gazprom și când cu americnii,etc,ec
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?