Dăncilă a rămas fără job: ”Nu știu unde mă duc, nu mi-am aranjat nimic”

10 Octombrie 2019

Viorica Dăncilă, demisă joi prin moțiune de cenzură, a rămas fără loc de muncă și speră să obțină unul la Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă a dat un interviu după picarea Guvernului în care a spus ce va face de acum înainte.

Întrebată unde își bagă cartea de muncă după demitere, Viorica Dăncilă a spus că speră că va fi la Cotroceni.

”Nu știu încă unde mă duc. Eu am muncit în credință și nu mi-am aranjat nimic. Mulți ar spune dar nu te-ai gândit deloc? În perioada următoare mă voi axa pe activitatea de partid. Sper să fie la Cotroceni.

Nu o să mă duc să lucrez la o firmă particulară și să nu mă prezint la muncă. Eu sunt conștiincioasă. O lună jumătate voi face campanie alături de toți cei implicați și cei care vor să câștigăm. Eu sper să câștigăm alegerile și acel loc de muncă să fie la Cotroceni”, a declarat Viorica Dăncilă la România TV.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
11 Oct 13:14
Zilele trecute am vazut un afis la un magazin alimentar din cartier cu textul: "CAUT VANZATOARE. SALARIU ATRACTIV."
Daca vrea, pot vorbi cu patronul magazinului. Il cunosc foarte bine, si poate are noroc sa o angajeze.
Răspunde
0 0
Pedepsti,măcar voi,PNL-istilor huligansimul politic !
11 Oct 10:55
Dl Borfasi,stiti de ce a căzut guvernul Dăncilă ?Pentru că nu a curmat cu impostorii,instituind infracțiunea de huliganism politic,sa condamne justiția mea populară la 15-18 ani de puscărie pe cel ce lansează minciuni in spațiul public,insulta ,atacul violent verbal sau fizic.Pe bucăți ,codul penal prevede ceva ,dar cu justiția mea te poti astepta la aresatrea lui Dragnea,daca reclama suveranitatea țării,decât sa pacifici o societate pornită în derivă
Răspunde
0 0
borfasi
11 Oct 08:20
Joaca mai departe un teatru tiganesc ca nu are unde sa se duca ,pai cu banii pe care i-a furat poate sa-si deschida o afacere .Mai intai trebuie judecta pentru devalizarea bugetului prin tot felul de spagi date sa fie sustinuta.A intrat rau in banii poporului si trebuie pedepsita .Nu are unde sa se duca ?cel mai normal ar fi langa Dragnea stapanul ei din toate punctele de vedere.
Răspunde
0 0
E bine sa fii femeie,ai job de casnică asigurat
11 Oct 07:42
Vorba lui Goga „Munții nostrii aur poartă”11 Oct 07:36
Da,și parlamentul ăsta demite guvernul când sub conducerea premierului,se introduceau valorile universale în politica României.Dna Mănescu da si primea sfaturi ,lunar,de la ambasdorul SUA,doamna Bircehal a rămas cu decalogul primit de la procurorul federal al marei noatre prietenă strategică,domnia sa declara cu nu luptă cu sistemul paralel,justiția o lăsa să funcționeze după sfaturi,domnul presedinte se ocupa de gazul din Marea Negră și guvernul schimba si coopta ministri.Fricoasa de soarta dlui Dragnea ,care cerea drepturi de suveranitate,dna prim a cedat lupta si luptă se făcu.Măcar dl Orban e pe față cu puterile oculte si ascultă de sfaturi străine si nu ne minte.De-aia sunt ea bucuros,vom fi ce-am fost si ceva in plus.Urmează arestare dlui Tăriceanu,ca nu mai are protectia din partea celor care i-a trădat,ce daca a pus umărul la instalarea puterii de dreapta ,sătul de funcții,ca o căpuse de sânge..
Răspunde
Răspunde
0 0
Si ce vremi erau -nainte/Le cunosc cei din morminte...
11 Oct 07:39
Vorba lui Goga „Munții nostrii aur poartă”11 Oct 07:36
Da,și parlamentul ăsta demite guvernul când sub conducerea premierului,se introduceau valorile universale în politica Roamâniei.Dna Mănescu da si primea sfaturi ,lunar,de la ambasdorul SUA,doamna Bircehal a rămas cu decalogul primit de la procurorul federal a, marei noatre prietenă strategică,domnia sa declara cu nu luptă cu sistemul paralel,justiția o lăsa să funcționeze după sfaturi,domnul presedinte se ocupa de gazul din Marea Negră și guvernul schimba si coopta ministri.Fricoasa de soarta dlui Dragnea ,care cerea drepturi de suveranitate,dna prim a cedat lupta si luptă se făcu.Măcar dl Orban e pe față cu puterile oculte si ascută de sfaturi străine si nu ne minte.De-aia sunt ea bucuros,vom fi ce-am fost si ceva in plus.Urmează arestare dlui Tăriceanu,ca nu mai are protectia din partea celor care i-a trădat,ce daca a pus umărul la instalarea puterii de drepta ,sătul de funcții,ca o căpuse de sânge..
Răspunde
Răspunde
0 0
Basil
11 Oct 07:04
La spalat wc-uri, asta-i singura calificare pe care o are.
Răspunde
0 0
Se duce mai intii prin emi rate si homan !
11 Oct 05:38
Sa numere banii depusi pe acolo ...
Răspunde
0 0
alexandra
11 Oct 05:31
te duci in ☆zdamatii..
Răspunde
0 0
mihai
11 Oct 03:52
Lasă că, poate îți dă și ție partidul unul din milioanele de e, pe care le invartiti pe degete. O să îți ajungă un timp ...
Răspunde
0 0
Cosmin
11 Oct 01:22
Pai cine te-ar angaja pe tine la o firma particulara? :)))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?