Dan Vasile Mihale: Cui nu și-a cerut scuze Dragnea

25 Iunie 2018

De când este PSD la putere, alături de asistatul ALDE, nimic nu mă mai miră. Sunt în stare de orice, de absolut orice. Și-au dărâmat, prin moțiune de cenzură, propriul guvern au compromis parteneriatele strategice, au alterat relațiile diplomatice, au mutilat legile justiției și au pus pe butuci economia, prin împrumuturi excesive pe termen lung. Și lista poate continua. 

Așa cum spuneam, nu credeam să mă mai mire ceva. Dar asta până vineri, când Liviu Dragnea, condamnat, în primă instanță, la trei ani și șase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, și-a cerut scuze pușcăriașilor. Atunci mi-a picat fisa. Am înțeles, în sfârșit, pe cine reprezintă Dragnea în Parlamentul României.

Liviu Dragnea și-a cerut scuze miilor de români care stau după gratii, din cauza unui articol neconstituțional(abuzul în serviciu - n.a.)!  În realitate nu sunt mii, ci sute,  300 de condmanți pentru corupție și 73 pentru abuz în serviciu. Precizarea a fost făcută de sindicatele din Admininistrația Penitenciarelor, pentru o corectă informare. 

Cu alte cuvinte, nu numai că s-a făcut de râs cu o asemnea ieșire, dar a și exagerat, flagrant, numărul celor afectați. Cum să-ți ceri scuze pușcăriașilor? Este de noaptea minții! Al treilea om în stat, șeful Camerei, cere scuze infractorilor de pe holurile Parlamentului. Este de râsu-plânsu, domnule Dragnea! 

Tot pentru o corectă informare, o să trec în revistă doar câteva dintre categoriile socio-profesionale de la care Liviu Dragnea ar putea să-și ceară scuze. În primul rând celor care au votat PSD în 2016 și care, în ultimii doi ani ani, a devenit PSDragnea. În al doilea rând, ar trebui să ceară scuze sutelor de mii de români cărora le-a scăzut nivelul de trai sub guvernarea catastrofală PSD -ALDE. Și, nu în ultimul rând, milioanelor de români care au acceptat, democratic, rezultatatul alegerilor din 2016, alegeri confiscate de un grup de inși care promovează fărădelegea.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bogdan
25 Jun 09:33
E revelator ca Dragnea isi cere scuze infractorilor, deoarece vorbeste in numele celor pe care ii reprezinta cu adevarat. Desigur ca domnia sa vede zeci de mii de romani cu dosare de abuz in serviciu. Este o minciuna exact ca cele sase milioane de romani interceptati, si are ca scop justificarea si motivarea actiunilor ce se planuiesc. Treaba e scoasa din manualul dictatorului 1-1. Si anume, se iau masuri si se dau legi ce schimba in intregul sistem bazat pe cateva example singulare si creand propaganda ca ar fi o situatie generalizata la nivel national. E manipulare iar analizand cu atentie cifrele se poate observa realitatea. Dragnea incerca sa dea impresia ca are incredere in justitie si chiar vrea o justitie independenta, dar simultan el contesta din parlament sentintele a catorva sute de infractori. Ei au ajuns in acesta situatie stiind care e legea si find perfect informati in legatura cu consecintele incalcarii acestei legi. Nu cred ca exista nici un dubiu la nivelul functionarului roman despre abuzul in serviciu, iar daca exista, guvernul ar trebui sa faca training cu acesti oameni explicand ce insemna acest abuz, ce fapte nu sunt permise si ce consecinte exista. Asa trebuie sa faca un partid responsabil si corect. Dar despre ce vorbim aici?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?