Dan Barna, ținta glumelor pe Facebook după declarația despre cazul Caracal

9 August 2019
Dan Barna
Dan Barna

Liderul USR Dan Barna a declarat că dacă ar fi fost președinte, cazul Caracal nu s-ar fi întâmplat. Declarația sa a devenit ținta glumelor pe Facebook. 

Președintele USR - Dan Barna a revenit joi cu explicații după afirmația controversată potrivit căreia ”dacă era președinte poate că tragedia de la Caracal nu ar fi avut loc”.

Liderul USR a spus că declarația sa a fost ”scoasă din context”. ”Evident, nu cred că dacă aș fi președinte nu s-ar mai întâmpla nicio nenorocire în România, dar cred că președintele, care conduce CSAT-ul, se poate asigura că instituțiile care se ocupă de siguranța publică a cetățenilor funcționează cum trebuie”, a spus Barna.

Declarația sa se rostogolise însă și a devenit rapid ținta criticilor sau a glumelor pe Internet.

EVZ a selectat câteva din glumele care au circulat în ultimele zile pe Facebook: - Dacă Dan Barna ar fi condus armata noastră în Războiul de Independență, precum lupul din celebrul desen animat cu cei trei purceluși, ar fi suflat asupra redutelor turceși și le-ar fi pulverizat imediat. (Bogdan Caranfilof)

- Înainte, la jocurile pe PC erau patru nivele: easy, mediu, hard și Norris. Acum sunt 5: easy, mediu, hard, Norris și BarnaDan (Costel Frangulea)

- Vreau să cred că dacă era Dan Barna prefect de Vaslui ne-ar fi convins pe toți vasluienii să îmbrățișăm abstinența totală. Am fi umblat toți mahmuri dar liniar pe marginea șușălii cântând „așa trec zilele mele” (Mihai Popa)

- Dacă Dan Barna ar prelua președinția clubului, Dinamo ar câștiga Champions League cinci ani la rând (Dan Cristian)

- Dacă Barna era președinte al României în 1977, nu mai avea loc niciun cutremur (Octavian Perpelea)

- Dacă Dan Barna ar fi trecut, din întâmplare, în anul 106, prin zona Sarmizegetusei, romanii ar fi fost învinși instant, iar Traian s-ar fi sinucis de rușine. (Bogdan Caranfilof)

- Dacă Dan Barna era Regele României în timpul primului război mondial, armata noastră ar fi învins în două zile definitiv Germania și Austro-Ungaria. După care, din plictiseală, ar fi cucerit Rusia într-o zi. (Bogdan Caranfilof)

- Dan Barna nu este un personaj din Avengers, Avengers este un personaj din Dan Barna. (Adi Moșoianu)

- Vreau să cred că, dacă Barna era președinte, nici nu auzeam de acest Chuck Norris. Președintele meu l-ar fi stârpit de mic. (Marius Danut Maxim)

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Diaspora
09 Aug 19:24
Nu-i vorba ca nu-mi place de el fizic, nu-mi inspira incredere ce scoate pe gura, se vede ca e invatat sa spuna cate ceva si nu iese bine, amestecate toate astea su profunda dorinta de a acapara puterea. Trebuie sa demonstreze ce poate in plan individual profesional nu sa boceasca discursuri prescrise de papusarul care i-a dat brinci in Parlament.
Răspunde
0 0
Trifan
09 Aug 16:27
Mie nu ami place mutra lui Barna. Seamăna cu un prost.
Răspunde
0 0
Dantela
09 Aug 15:49
nu mi se par deloc amuzante, putea fi si viorica si tot nu mi se pareau amuzante... articolul asta e din categoria "razi cu lacrimi" scrise de o subspecie de jurnalisti. extraordinar cat de grea poate fi meseria de jurnalist!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?