Dacia Duster, modelul care a apărut pe străzi şi a REVOLTAT românii. Este incredibil aşa ceva!

19 Septembrie 2018

Pe un site de socializare au apărut poze cu o mașină a Poliţiei Locale Sebeş, model Dacia Duster, inscripționată greșit. Galeria Foto.

Din denumirea instituției lipsește un "I”, pe aceasta fiind scris "Polția Locală Sebeș”. Detalii şi pe realitateadealba.net. Galeria Foto.

"Municipiul Sebeș face precizarea că autoturismul inscripționat greșit nu face parte din dotarea Poliției Locale a Municipiului Sebeș și nici nu a fost utilizat în niciun fel de activitate specifică acestei instituții. Municipiul Sebeș are în curs achiziționarea unui autoturism Euro 6, destinat Poliției Locale Sebeș, care trebuia să fie livrat, conform caietului de sarcini, dotat cu sisteme corespunzătoare de iluminare, sonorizare și inscripționat.

La momentul recepției de către reprezentanții Poliției Locale Sebeș, marți, 18 septembrie 2018, au fost constate erorile de inscripționare, prin urmare documentele de recepție nu au fost semnate, iar plata nu a fost efectuată.

Societatea care a efectuat inscripționarea a transmis o scrisoare prin care recunoaște greșeala materială, dă asigurări că va fi remediată în cel mai scurt timp posibil și transmite scuze pentru problemele apărute.Această greșeală aparținând unor furnizori privați aduce un prejudiciu de imagine Municipiului Sebeș și instituțiilor publice locale", se arată într-un comunicat primit de la primăria municipiului Sebeș.

Cum arată Dacia Duster de la Poliţia Locală Sebeş inscripţionată greşit, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?