Dacă îţi apare asta în PALME, eşti în PERICOL de MOARTE!

2 August 2017

Cancerul afectează diverse organe, iar simptomatologia este diferită în funcție de organul afectat. Primele semne de cancer, indiferent unde este acesta localizat, apar întotdeauna pe palme.

Cel puțin asta susțin oamenii de știință britanici, care atrag atenția asupra modificărilor care apar la nivelul palmelor în cazul în care cancerul s-a instalat în organism.

Care sunt primele semne de cancer

Primele semne de cancer, vizibile pe mâini, sunt crăpăturile, iritațiile, petele roșii, umflăturile, bătăturile, de altfel, lesne de observat.

Din nefericire, aceste semne sunt, adesea, ignorate sau subestimate, astfel încât bolnavul nu se prezintă la timp la medic. Când un cancer este depistat într-o formă precoce, șansele de vindecare completă sunt foarte mari.Fii atentă, aşadar, la orice transformare, oricât de mică ar fi ea, la nivelul palmelor şi prezintă-te la medic! Este mult mai bine “să pierzi” câteva ore la cabinetul medical şi la laboratorul de analize şi să ai certitudinea că nu este vorba de cancer, decât “să nu pierzi” acest timp şi să te autoconvingi că nu este vorba decât despre o consecinţă a stresului, a oboselii sau a alimentaţiei deficitare şi nu este nimic grav.

Sursa

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?