Custodele Coroanei, Margareta: Atentatele din Sri Lanka - o crimă abominabilă

22 Aprilie 2019

Custodele Coroanei, Margareta, se declară ''consternată'' de atentatele din biserici şi spaţii publice din Sri Lanka, pe care le califică drept ''o crimă abominabilă'' şi urează ''însănătoşire grabnică celor răniţi''.

"Alături de întreaga Familie Regală, îmi exprim consternarea şi profunda durere pentru violenţa care s-a abătut asupra multor oameni paşnici, localnici şi străini, în oraşe din Sri Lanka. Atentatele din biserici şi spaţii publice din Sri Lanka, produse în ziua în care credincioşii catolici sărbătoreau Duminica Paştelui, sunt o crimă abominabilă. Viaţa a sute de oameni nevinovaţi a fost luată, în timp ce alte sute de oameni vor rămâne cu traume fizice şi psihice pentru totdeauna. Sunt cu tot sufletul alături de familiile îndoliate şi urez însănătoşire grabnică celor răniţi", se arată în masajul MS Margareta, potrivit romaniaregala.ro.

Seria de atacuri simultane de duminică, derulate de-a lungul mai multor ore, au provocat pe lângă cei 300 de morţi şi 500 de răniţi. Atentatele nu au fost încă revendicate.

 

SursaSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?