Cum se luptă Daea, ca la congresul PCR, cu schimbările climatice - "care nu e o ficțiune"

9 Octombrie 2019
Petre Daea, dezlănțuit
Petre Daea, dezlănțuit

Un alt discurs memorabil ținut de cel mai umorist ministru din Guvernul Viorica Dăncilă, Petre Daea, cu doar o zi înainte de moțiunea de cenzură care ar putea îngropa în cărțile de istorie ultimul executiv PSD, "de tristă amintire".

Pe o scenă flancată de lăzi de roșii, Petre Daea a ținut un discurs cu aplomb muncitoresc despre depășirea producției agricole.

Daea a lăudat Guvernul care "a pus lacrima muncii" în zonele sensibile ale agriculturii și s-a luptat cu "schimbările climatice" - "care nu e o ficțiune, ci o realitate".

Într-un război deschis cu gramatica limbii române, la fel ca și premierul Dăncilă, Daea a tunat și a fulgerat exact ca la un congres PCR din anii 1980.

Daea a felicitat pionierii proiectului antigrindină, "cei care au pus artileria grea" și au trimis rachetele "ca să putem zbura acolo unde mintea umană a văzut obiectivul":

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?