Cum să faci aplicația Now să te asculte de oriunde ai fi în Android

8 Iulie 2014

Deşi câteva terminale, precum Moto X, vin deja cu această funcţionalitatea, puteţi şi voi să apelaţi comenzile Google Now din orice ecran.

Deşi e de o mare utilitate să apelezi la amalgamul de informaţii oferite de Google prin comenzi vocale, ne-am dori să nu fim limitaţi la apelarea lor doar din browserul sau pagina principală a unui smartphone cu Android. Pentru a duce respectiva experienţă la un alt nivel, acum există o soluţie pentru a spune „OK Google“ indiferent de aplicaţia pe care o aveţi în prim plan pe telefon. Pentru a activa această funcţie nu trebuie decât să urmaţi câţiva paşi foarte simpli.

Respectiva funcţie a venit direct de la Google prin intermediul unui update la aplicaţia Google Search pe care o puteţi descărca sau actualiza gratuit din Google Play. Nu implică să vă root-aţi telefonul sau să obţineţi alte drepturi speciale asupra smartphone-ului vostru. Întreaga procedură a fost detaliată pentru prima oară pe Reddit de către utilizatorul xStreame. Citeste mai mult pe playtech.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?