Cum își scuză un tată copiii care întârzie în fiecare zi la școală. Profesorii sunt complet uluiți

20 Octombrie 2015

Seth King, un american din Salt Lake City, Utah, a început să scrie bilete pentru profesorii celor cinci copii ai săi prin care îi scuza de întârzierile zilnice ale acestora de la cursuri.

Bilete erau atât de siropoase și de rușinoase încât cei 5 frați - Isabella, de 15 ani, Carson, de 13 ani, Sophia, de 10 ani, Nolan, de 6 ani și Liam, de 3 ani, au împărtășit cu prietenii virtuali conținutul acestor scuze.

"Copiii întârzie adesea pentru că dorm prea mult sau le ia prea mult timp să se pregătească pentru școală, iar asta se întâmplă cam în fiecare zi", spune tatăl, potrivit Telegraph.

Pentru a evita să-i plictisească pe profesorii copiilor scriind mereu aceeași scuză pentru fiecare copil, americanul a început să inventeze povești.

Scuzele bărbatului au ajuns să fie atât de populare în mediul online și să fie atât de apreciate încât Seth King se gândește serios să scrie povești și nuvele.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?