Cum evoluează preţul electronicelor în 2010

24 Noiembrie 2009
electronice
electronice
FOTO: comunicatemedia.ro
“Este foarte posibil să se repete situaţia de anul trecut, când piaţa s-a prăbuşit exact la început de decembrie; am rămas cu un stoc enorm şi am cheltuit o tonă de bani să lichidăm acel stoc. Deocamdată, suntem foarte atenţi la clienţi şi la evoluţia pieţei”, a declarat pentru Business Standard Bogdan Iftemie, sales manager Acer România.

Începutul anului viitor poate aduce o reducere în preţul echipamentelor electronice, în măsura în care companiile nu vor epuiza stocurile din 2009, spun jucătorii. O situaţie similară s-a înregistrat şi la începutul acestui an, generând, spre exemplu, o micşorare a preţurilor cu aproximativ 10% la notebookuri.

“Este foarte posibil să se repete situaţia de anul trecut, când piaţa s-a prăbuşit exact la început de decembrie; am rămas cu un stoc enorm şi am cheltuit o tonă de bani să lichidăm acel stoc. Deocamdată, suntem foarte atenţi la clienţi şi la evoluţia pieţei”, a declarat pentru Business Standard Bogdan Iftemie, sales manager Acer România. Citeşte mai mult în Business StandardSubiecte pe aceeași temăSursă: Business Standard

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?