Cum arată acum Mbela Nzuzi, prezentatoarea dată dispărută în România

13 Martie 2018

Mbela Nzuzi l-a descoperit pe Dumnezeu în Franţa şi a uitat de România, unde are probleme cu băncile.

Mbela Nzuzi, moderatoarea tv de 42 de ani, venită în 1997 din Congo în România, s-a făcut cunoscută prin emisiunea pe care o realiza la B1TV, alături de Livia Dilă. Apoi, în 2013, simpatica prezentatoare a colaborat la un proiect cu tatăl lui Şerban Huidu, Florin, dar cum treburile nu au mers aşa cum trebuie până la urmă a plecat din ţară.

După ce o bancă din Bucureşti a obţinut şi o hotărâre definitivă de executare silită a conturilor Mbelei, pentru un credit nereturnat, era evident că femeia nu are niciun motiv să mai revină pe meleaguri mioritce. Cum nimeni nu mai ştia nimic despre Mbela, WOWbiz.ro a găsit-o pe fosta prezentatoare în Franţa, unde participă la diverse evenimente cu caracter religios, cum ar fi misiuni evanghelice. Sensibil schimbată ca fizionomie, Mbela împărtăşeşte tuturor credinţa ei în Dumnezeu, îndemnându-şi toţi amicii să-i urmeze sfaturile.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?