Britney Spears agită scena politică internațională. Cum a influențat cântăreața alegerile din Israel

6 Aprilie 2017

Britney Spears, Printesa de Pop, perturbă sistemul politic israelian. Oficialii au decis amânarea datei alegerilor din cauza ei. Cântăreața urmează să-și susțină primul concert în Tel Aviv pe 3 iulie, în aceeași zi în care fuseseră progrmate alegerile pentru Partidul Laburist din Israel.

Alegerile primare vor decide cine devine președinte al partidului. Oficialul ales va intra apoi în cursa pentru postul de prim-ministru.

Preocupările cu privire la trafic și siguranță au hotărât această modificare.

„Am amânat scrutinul pentru a doua zi, în data de 4 iulie. Nu puteam angaja atâta securitate pentru alegeri, deoarece concertul lui Britney Spears este programat pentru 3 iulie. Va fi trafic intens și blocaje în trafic care ar împieta derularea procesului de votare”, a declarat purtătoruld e cuvând al Partidului Laburist, Liron Zach.

 „Nu suntem îngrijorați că votanții o vor favoriza pe Spears în locul partidului. Cele două motive principale de îngrijorare sunt taficul și siguranța cetățenilor”, a subliniat Zach.Concertul va avea loc în Parcul Yarkon, chiar vis-a-vis de zona de expoziții din Tel Aviv unde va avea loc votarea și este pentru prima dată când Israelul este inclus într-un turneu al lui Britney Spears.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?