Salarii la stat. Cum a ajuns un funcționar din teritoriu să câștige 13.000 lei pe lună

18 Martie 2015

Salariu de aproape 13.000 de lei pe lună. Nu este venitul unui director de bancă sau al unui angajat valoros dintr-o multinațională, ci al unui funcţionar public.

Mai precis, al şefului Finanţelor Locale Satu Mare. Şi cei 42 de subordonaţi ai săi au salarii care nu scad sub 2.300 de lei pe lună, potrivit Digi24.ro.

Cum e posibil? Legea salarizării unice din 2010 prevedea ca stimulentele salariale să fie incluse în salariul de bază în cazul tuturor angajaţilor care recuperau creanţe fiscale.

Cei de la Direcţia de Finanţe Locale din Satu Mare au adăugat aceste stimulente, deloc de neglijat ca valoare, motivând că şi-au întocmit planul 100%.

Aşa că, în timp ce toate salariile bugetarilor erau tăiate, salariul net minim la Direcţia de Finanţe Locale din cadrul Primăriei Satu Mare a ajuns la 2300 de lei. Cel mai mare, al şefului direcţiei, depăşeşte 12.700 de lei. Mai multe...Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?