Cu ce gânduri a plecat Dăncilă de la Putna: Sper că ura va fi însoțită de solidaritate

16 August 2019
Cu ce gânduri a plecat Dăncilă de la Putna: Sper că ura va fi însoțită de solidaritate
Cu ce gânduri a plecat Dăncilă de la Putna: Sper că ura va fi însoțită de solidaritate
Cu ce gânduri a plecat Dăncilă de la Putna: Sper că ura va fi însoțită de solidaritate Cu ce gânduri a plecat Dăncilă de la Putna: Sper că ura va fi însoțită de solidaritate

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă a gafat din nou. După slujba de Sfânta Maria de la Putna, unde au participat 25 de mii de pelerini, a transmis și un mesaj, doar că exprimarea i-a jucat feste.

Întrebată de jurnaliști cu ce gânduri pleacă de la Putna, premierul a gafat din nou.

,,Cu foarte multă liniște și încredere că oamenii au credință și se roagă pentru binele poporului român, că ura va fi însoțită de solidaritate și că oamenii care cred sunt oameni mai buni și care nu fac rău semenilor lor. Sper că ziua de azi, binecuvântată, să aducă mai multă unitate pentru poporul român'', a răspuns premierul Viorica Dăncilă.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cu cine vreti sa ne înfrățim bre,nu cu prietenii vechi
16 Aug 20:06
Hai ,domnul Nati ,și dv spuneti ca doamna prim că este infrățită cu hastagii si cu serviciile ?Dar ,ce ei nu sunt tot oameni,de Kovesi că se intâlnea cu omul CIA la casele conspirative al SRI,nu vă deranja ?Vreti politica independentă ca dl Dragnea să ajungă toți la Rahova?Nu vedeti ca rusii ne bat in coaste si noi nu am cheltuit 2% din PIB pentru inarmare si firmele americane au mărfurile gata ?Nu vedeti ca Exxon vrea sa vândă el gazul României,de e chemat chiar presedintel la Washington să fie rugat sa desfacă ce vrea Dragnea?Cine vreti sa la facă toate astea ?
Răspunde
0 0
Nati
16 Aug 14:05
Nu cred ca e ura ci doar sunteti o amintire dureroasa pt romani, in sensul:"Spune mi cu cine unești sa ți spun cine ești. "
Răspunde
0 0
Următaorea vizită la o adunare a țiganilor ,ca si ei sunt crestini si serbeaza cu salbe tradiția..
16 Aug 09:22
De ce nu spueti clar,doamna prim ,sperați in unitatea poporului in jurul PSD ,condus actual de dv.El,partidul,va aduce linistea poporului,că nu se va intâmpla nimic,care sa conturbe guvernarea ,ordonată de cei care se pricep.A merge pe un drum european de partener egal,e ca si cum dl Dragnea nu va fi singur la Rahova.Asa să ne ajute Sfânta Maria.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?