CTP mărturiseşte: Fiul meu a cântat de 3 ori în Colectiv. Printr-o întâmplare nu a fost acolo

2 Noiembrie 2015

În această dimineață la Europa FM, Cristian Tudor Popescu a mărturisit că a fost personal afectat de tragedia de la Colectiv. Acesta a declarat că era absolut firesc ca fiul său să fie în club, întrucât a cântat acolo de 3 ori.

”Fiul meu a cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat acolo în noaptea respectivă. Firește că asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal, așa și în cazul altora.

Dar pe câți dintre noi îi cutremură situația celorlalți, nu numai a ta, a unei rude, a unui prieten care s-a aflat acolo. Eu cred că pe prea puțini.”

Cristian Tudor Popescu a explicat care crede că ar trebui să fe consecințele la nivelul societății civile și al cetățeanului de rând după acest incident tragic.

”Dacă eu - sau oricare dintre noi responsabili cu închiderea unor cluburi - luam măsura asta înainte să moară 30 - și se pare că vor muri dublu în continuare acolo - , înainte să moară oricine apăream și ziceam ”trebuie închise toate bombele astea, și alea din Centru Vechi și alea de tablă de pe câmpie, trebuie închise!” Știti ce mi s-ar fi întâmplat? S-ar fi pus despre mine că sunt un comunist împuțit care nu lasă tinerii să se distreze.Problema este a atitudinii noastre, dacă punem deopare pe acești politicieni care sunt cum sunt, aceasta complicitate de baltă călduță, fiecare dintre cei care se indignează acum - ”cum au putut domne să-i lase să facă ce e acolo?!”- am văzut atât de mulți indignați. Vreau să-i văd și eu pe oamenii aștia de acum respectând toate legile de care se lovesc în fiecare zi, fără să mai încerce să le sară.”Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?