CTP a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău: Aproape complet epuizat fizic şi psihic de durere...

12 August 2019
Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău
Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a ajuns, zilele trecute, la spital, după ce i s-a făcut rău.

Cristian Tudor Popescu a povestit, într-un text pe pagina personală de Facebook, că a ajuns zilele trecute la spital, „complet epuizat fizic şi psihic de durere“, fără a da alte detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

"Mi-au oblojit încrederea în oameni. Am intrat pe poarta spitalului ca o arătare între maimuţă şi om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoşat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic şi psihic de durere. Am ieşit pe poarta aceluiaşi spital după 72 de ore, din nou homo erectus. Asta, mulţumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctoriţe micuţe, drăguţă şi cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu şi pe care nu ştiu cum o cheamă, precum şi întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiţii de eficienţă şi igienă prezente în întreg aşezământul. Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit şi grav avariata mea încredere în oameni", a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?