Criza Tarom se prelungește! Șeful desemnat de Cuc refuză postul

21 Octombrie 2019

Criza Tarom este departe de a se fi terminat. Valentin Gvinde, pilotul desemat de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, refuză să-i facă pe plac șefului și refuză propunerea. Motivul? Situația financiară precară a companiei.

Valentin Gvinda, desemnat săptămâna trecută director general al Tarom după demiterea Mădălinei Mezei, a anunțat luni Consiliul de Administrație că nu semneaza contractul de mandat și nu preia funcția, au declarat pentru G4Media.ro surse din companie.

Gvinda și-a motivat refuzul prin faptul că a analizat ”situația financiară a companiei”.

Gvinda trebuia să fie al cincilea director al Tarom într-un singur an, o performanță negativă pentru compania de stat care are 11 ani consecutivi de pierderi financiare.

Mădălina Mezei fusese numită la șefia TAROM abia în iunie anul acesta, tot de Cuc. Înainte de a prelua frâiele companiei de stat, aceasta a fost reprezentantul companiei la Bruxelles.În scurtul său mandat s-a vorbit despre o amplă restructurare a companiei aeriene de stat. Pe 19 septembrie TAROM a notificat sindicatele că urmează să restructureze peste 300 de locuri de muncă din zona administrativă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, avansa, însă, în urmă cu două luni și o reformare a departamentul tehnic.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
George Vasiles
21 Oct 14:54
Ca TAROM-ul sa-si reia pozitia de lider in aviatia civila din ROMANIA TREBUEI FACUT O ANALIZA LA SANGE CU PRIVIRE LA NUMARUL DE PERSONAL, FISA POSTULUI A FIECARUIA SI PE CE SE BAZEAZA( studii de specialitate,tehnice sau economice experienta in aviatie, o analiza DIAGNOSTIC A FIECARUI COLTISOR DIN COMPANEI, CONTRACTELE PE CARE LE ARE TAROMUL CU TERTII AICI ESTE EXTREM DE IMPORANT DE AFLAT, INTOCMIREA UNEI STRATEGII EP TERMEN SCURT ,SE URMARESC NISTE PASI PENTRU CA ACEATSA COMPANIE EMBLEMA A STAUTLUI ROMAN SA REVINA PE PROFIT,CA DESPRE ASTA VORBIM. APOI CREATA OE CHIPA MANAGERIALA PUTERNICA CARE SA TRAGA INA CEEASI PARTE COMPANIA. DACA NU SE MERGE PE ACESTI PASI SI POLITICUL SE BAGA CU PICIOARELE IN TAROM NU SE VA FECE NIMCI NICI ACUM CAND DISCUTAM SI NICI PESTE 2,3 SAU CINCI ANI.!!!! A SPUS BIEN CINEVA IN COMPANIA DE AVITATIE PE PRIMUL LOC ESTE AERONAVA, PILOTUL PLUS PERSONALUL D ELA BORD SI APOIR ESTUL COMPANIEI. ESTE ADEVARUL PUR SI DACA NU SE MERGE PE ACEST DRUM TAORM -ul NU ARE SANSE SA SE REDRESEZE!!! CE ESTE ASA DE GREU DE DEMONSTRAT!!! SI SUNT ASTAZI O SERIE DE CAPACITATI D EPRODUCTIE INCA ALE STATULUI CARE SUNT CIURUITE DE FACTORUL POLITIC CARE NU IA INCALCUL PROFITABILTIATEA ACESTORA PREFERAND SA BAGE BANI CU NEMILUITA IN LOC SA IA TAURULD E COARNE.!!!!!! STA ESTE DIFERETNA INTRE A LCURA LA STAT SI A LUCRA IN MEDIUL PRIVAT.!!!!! PENTRU TOT DEZASTRUL D ELA TAROM SUTN VINOVATI POLITICIENII CARE AU AVUT TOT FELULD E ITNERESE DE APRCA TAROM-ul ERA FIRMA LOR DE CASA!!! RUSINE POLITICIENILOR DIN ORICE PARTID PENTRU CA OTATE GUVERNELE CA ERAU DE DREAPTA SAU DE STANGA NU AU AVUT ITNERESUL CA ACEASTA COMPANIE EMBLEMA REPET A STATULUI ROMAN SA LUCREZE PE PROFIT.!!!!!!!
Răspunde
0 0
Ciuma rosie a distrus tot cea atins !!!
21 Oct 12:40
Taromul e parazitat de nepoti, cocote, corupti si incompetenti chiar daca opereaza mai putine avioane decit orice low cost ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?