Criză la UPU Oradea. Medicii şi-au dat demisia în masă

8 Mai 2018

Criză la UPU Oradea! Zeci de medici de la Urgenţă şi-au anunţat, marţi, demisia în masă. Potrivit Realitatea TV, asistenţii ar urma să facă acelaşi lucru. 

Este vorba despre 36 de medici. Situaţia de criză a apărut după ce Consiliul Local a redus sporurile cu 60% pentru medici şi cu 20% pentru asistenţi.  

Managerul Spitalului Judeţean din Oradea a declarat, pentru Realitatea TV, că s-a tatonat o soluţie de compromis prin care diferenţa de bani pe care o revendică protestatatii să fie acoperită din resursele proprii ale spitalului, fără a afecta calitatea actului medical. Principala speranţă rămâne, însă, găsirea unei soluţii în urma negocierilor dintre sindicare şi miniştrii de resort. 

Potrivit Radio Cluj, diferenţele salariale pentru luna aprilie vor fi plătite dintr-un “fond special” al primăriei Oradea.

 Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Gheorghe Marian
08 May 18:26
Rusine sa va fie , majoritatea dintre dumneavoastra chiar daca v-ar da sporuri de 500% tot a-ti lua bani , dar niciodata nu respectati juramantul pe care l-ati depus ca medici , nu banii va fac medici cu adevarat ci omenia si compasiunea fata de semeni , rusine , pentru ca aveti salarii acceptabile dar suflet deloc
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?