Critici dure pentru Negoiţă, din interiorul PSD: "Când ești prost de mic..."

24 Septembrie 2015

Decizia lui Robert Negoiță de a candida la șefia PSD s-a lăsat și cu decepții din partea unor lideri din rândurile parlamentarilor social-democrați. Gheorghe Șimon, deputat de Maramureș, îi adresează cuvinte grele contracandidatului lui Liviu Dragnea despre care spune că este un parvenit și că adevarata sa valoare a fost dată mereu de valoarea colegilor care l-au sprijinit în demersurile sale de până acum.

Mai mult, deputatul Șimon declară faptul că Robert Negoiță este labil în fapte și declarații, pe care, odată făcute și spuse, nu și le înțelege nici el. El face astfel referire la faptul că după pierderea alegerilor prezidențiale, Negoiță a fost cel care a solicitat trecerea PSD în opoziție, iar în Comitetul Executiv al PSD a votat pentru rămânerea la guvernare și susținerea lui Victor Ponta în funcția de premier.

"În partid nu ai fi auzit nimic de el dacă nu-l ajutau colegii în memente cheie ale activității sale. Liviu Dragnea l-a ajut de fiecare dată când a avut nevoie pentru că el nu se pricepea mai la nimic. La rândul său trebuia să-l sprijine acum pe Dragnea nu să candideze la șefia partidului. Fără Dragnea era ce a fost de la început: un terminat. Asemenea oameni, fără caracter, fără onoare, trebuie să plece din partid. Pentru el, politica e o joacă fără responsabilități și comportamentul său se potrivește unor vorbe pe care noi, moroșenii, le asociem unor astfel de oameni: Când ești prost de mic, când ești mare numa' te joci."

Sursa: ştiripesurse.ro.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Gogu de la aprovizionare
10 Sep 21:24
Da,esti destept morosene,sa ti dea dumnezeu sanatate....in balamuc.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?