Cristian Tudor Popescu dezvăluie urarea-şoc a lui Liviu Dragnea pentru români, de Paşte

24 Aprilie 2019
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Codurile penale au primit votul final în Camera Deputaților. Liderii opoziției au anunțat, după vot, că vor cotesta la CCR modificările aduse.

Liviu Dragnea a afirmat, după votul din Camera Deputaților, că nu s-a adus nicio modificare decât la articolele declarate neconstituționale. Acesta a mai spus că, cu siguranță, codurilor vor fi atacate la Curtea Constituțională.

"S-a declanșat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile, cu dezbateri și spectacol. Au fost contestate la CCR aceste legi, CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituționale și nu pot fi acceptate, o serie de articole trebuie să fie modificate pentru a deveni constituționale, o serie de articole sunt constituționale, fără să fie modificate. Decizia luată de noi, de anul trecut, a fost ca articolele declarate constituționale să continue procedura parlamentară, ca să se închidă o procedură. Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă deasupra deciziei CCR. Astăzi, a avut această procedură parlamentară, parțială, că or să atace din nou la CCR niște articole declarate deja constituționale. Deci, nu este niciun fel de modificare”, a spus Liviu Dragnea.

Cristian Tudor Popescu a identificat care este, de fapt, urarea pe care Liviu Dragnea le-o face românilor, de Paşte.

"Lui Dragnea nici prin gând nu-i trece să ia asupra sa păcatele altora, dimpotrivă, năzuiește să le arunce pe ale lui în capul tuturor. Principiul său este: "Mai bine să scape 1000 de criminali, decât să fac eu o zi de pușcărie”. Deci, întrucât Domnul Dragnea ne vrea pe toți miei de sacrificiu, urarea lui pentru popor ar trebui să fie nu "Paște fericit!”, ci "Pașteți fericiți!", a scris CTP pe republica.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Presedinte si Kovesi,beneiciarii primari
25 Apr 12:04
Dl CTP nu o spune,ca orice manipulator,dar nu de dl Dragnea sa oțărăste,ca nu preia condamnarea de la hastagi,ci se teme ca de legi beneficiază si Lura Codruța Kovesi,care popte zambi,si mai beneficiazaă si presedintele meu,care nu mai poate fi santajat.Atunci despre ce senzateie sa scrie justitiarul ?
Răspunde
0 0
De,si securitaea isi apără produl ,care nu a fost deplin eradicat !
25 Apr 06:18
Aflu vesti care mă înfioară!Am facut modificări la codurile penale,ca sa protejem pe dl Dragnea ?Simplă această afirmatie vă dă calificarea de scelerati,demni de spitalul 9 la noi,si mă mir că nu ati fost supusi controlului mintal.Cum ,domnule, să faci o lege pentru un om ?Or noi am inebunit ,or voi sunteti pierduti.Si daca ar fi asa,dl Dragnea nu se poate bucura in tara sa de demnitate,de protectia legii,pentru ca e sefulu Camerei Deputaților ?Spuneti .deontologi răsăriti din mormane de ura,cum se incalcă statul de drept,ce normă internatională ,acceptaă de noi ,a fost incălcată,cum pedepesc altii pe impostori ?Guvernul ar trebui sa dea o replica chemând inpostorii la un control medical.La noi atrecut vremea gestapoului,când societaea era condusa de Codruta ,ajutaa de legile facute de Ponta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?