Cristian Tudor Popescu, după cazul Galaţi: Cine e statul paralel - simplii cetățeni, care nu au bani

5 August 2019
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a făcut o paralelă între cazul de la Caracal şi cel de la Galaţi, unde o fetiţă de 15 ani, plină de sânge pe picioare, a fost ignorată de poliţişti.

Jurnalistul a spus că românii, simplii cetăţeni, descoperă acum cine formwază statul paralel.

"Care era poziția geometrică a duduii în uniformă, de pe locul din dreapta, și a celuilalt polițist din mașină față de fata însângerată? Poziția este paralelă. Înseamnă că urmează să nu se întâlnească niciodată. Acești doi inși din mașină, care poartă uniforme, n-aveau niciun gând să coboare și să-și intersecteze vreodată existența ca polițiști cu această fată. (...) Deci, ce descoperă cetățenii în aceste zile?

Descoperă cine este statul paralel. Statul paralel sunt ei, simplii cetățeni, cei care nu au funcții, care nu au bani, care sunt niște amărâți. Aștia sunt statul paralel de care tot auzim de nu știu câtă vreme! Statul, statul pur și simplu, fiecare dintre acești polițiști, procurori, STS-iști, MAI, Guvern și mai cine vreți dvs, autorități, fiecare dintre ei își spun în sinea lor ca Ludovic al XIV-lea: Statul sunt eu!”, a declarat Cristian Tudor Popescu la postul TV Digi24.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cele mai mici lucruri sunt aduse la rang de politică,iar politica o face doar PSD,nu maestre ?
06 Aug 05:59
Din ce in ce mai profund,justițiarul,dar de ce exclude de la statul paralel pe presedinele meu?A demis domnia sa un procuror,un judecător că politistii ii demitea numai Dragnea ?Doi măgari de polițisti din Galati,pun amprenta pe guvern sau pe securisti,că aștia sunt numiți asa pentru că ei pun cadre si le demit cu inscenari.Dar asta nu e asa grav ,ca o fetiță agrestă...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?