Cristi Danileț este, de azi, eligibil pentru pensionare, la doar 42 de ani

12 Octombrie 2018
Cristi Danileț este, de azi, eligibil pentru pensionare, la doar 42 de ani
Cristi Danileț este, de azi, eligibil pentru pensionare, la doar 42 de ani

La vârsta de 42 de ani, după 20 de ani în magistratură, judecătorul Cristian Danileț ar fi eligibil pentru pensionare, potrivit noilor Legi ale Justiției. O spune chiar magistratul, care afirmă că statul l-ar plăti mai bine pentru a sta acasă decât pentru a lucra. Nu toți magistrații care sunt eligibili vor depune cerere de pensionare, dar cei mai mulți vor fi tentați, este de părere Danileț.

Cristian Danileț: „Nu este singura problemă din legislația nouă privind statutul magistraților și organizarea judiciară. Noi am atras atenția în timpul dezbaterilor și țineți minte acele proteste în stradă cu privire la faptul că sunt lucruri care încalcă standardele internaționale și care vor afecta eficiența justiției.

Eu, anul acesta fac 20 de ani de experiență, deci aveți în fața dumneavoastră un viitor pensionar, iar statul mă va plăti mai mult să stau acasă decât să lucrez. Când am ajuns în plenitudinea pregătirii mele profesionale și în vârful carierei, statul să ușureze plecarea a peste o treime din judecătorii și procurorii țării înseamnă că lucrurile nu s-au făcut cu cap. E adevărat, nu toți care suntem pensionabili vom depune cerere de pensionare, dar majoritatea vor fi tentați.”

Sursa: digi24.ro

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Umblati la pensii,domnilor,ca explodează,ca de handrăi nu avem nevoie !
16 Oct 09:59
Si nu ar fi mai bine sa te plătească să stai acasă,decât să compromiti justitia ?Dar de ce nu mergi,desi greu de urmărit intelectual,de ce nu mergi la rădăcina lucrurilor,pensia judecătorilor e mare,pentru ca ea se raporteaza la un salariu enorm ,la care se adaoga alte venituri,pe care sefii le arondau,ca nu dau de la ei,prime,sporuri ca le e frica de clienti,sporuri că inspiră parf de hartie,spor sa repare pantofii scofâlciti ,etc.Asta mai bine spuneti ,e bine ca iese,,nu adunc prejudicii justitiei,dar dati- i pensia ca a lui Mirodan,Vasiloaie conform legii 19/2000 !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?